Grant betreurt 'ergste dag' sinds aanstelling

9 maart 2008, 09:58   Bijgewerkt: 9 maart 2008, 15:07

Beschamend was het om te zien hoe Championship-klant Barnsley zaterdag de miljoenenformatie van Chelsea uitschakelde in de FA Cup. De degradatieklant uit een divisie lager verhoogde met de bekerstunt de druk op Chelsea-trainer Avram Grant, die zelf sprak van een zwarte dag.

"Dit was de ergste dag sinds ik hier ben gekomen als trainer", zegt de Israëliër tegenover The Telegraph. "Ik ben echt zwaar teleurgesteld. Het is toch een belangrijke competitie. We zouden een goede kans hebben in deze editie", zo doelde Grant op de overgebleven ploegen Portsmouth, Bristol Rovers, West Brom, Middlesbrough of Cardiff, waar Chelsea normaal gesproken weinig voor te vrezen heeft.

Maar niet de Londense topclub, maar eerstedivisionist Barnsley staat in de halve finale. "Alle credits voor Barnsley", complimenteerde Grant de stuntploeg. "Ze hebben veel strijd geleverd. Ze wonnen al van Liverpool, nu van ons. Van harte."

Engelse kranten suggereren dat Grant zwaar onder druk staat na de afgang in het bekertoernooi. Zo meldt The Mail on Sunday dat de club van de Russische miljardair Roman Abramovich al in gesprek is met Michael Laudrup, die momenteel nog het Spaanse Getafe traint.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen