AS Roma thuis te sterk voor AC Milan

16 januari 2006, 01:28

Inter Milaan is de nieuwe nummer twee van de Italiaanse competitie. De volgende tegenstander van Ajax in de Champions League won zondagmiddag met 3-2 van Calgliari en zag stadsgenoot AC Milan later op de dag ten onder gaan op bezoek bij AS Roma. Mancini maakte een kleine tien minuten voor tijd het enige doelpunt voor Roma in het duel met Milan.

De Milanezen zijn door deze nederlaag nu al twaalf punten achterop geraakt bij Juventus, dat eerder op de dag met 1-0 wist te winnen van Reggina.

Inter klom dankzij een 3-2-zege op Cagliari naar de tweede plaats op tien punten van Juventus. De tegenstander van Ajax in de achtste finales van de Champions League dankte de zege aan het spitsenkoppel Martins en Adriano. De Nigeriaan opende de score na 10 minuten, vijf minuten later was Braziliaan Adriano trefzeker.

Het waren de eerste competitiedoelpunten voor de ploeg van coach Mancini in het nieuwe jaar. Esposito scoorde tegen waarna Adriano vanaf de strafschopstip zijn twaalfde treffer van het seizoen binnenschoot. Suazo deed kort voor tijd nog iets terug.

Spits Toni hielp Fiorentina aan de winst tegen Chievo. Met zijn twee doelpunten, de laatste in blessuretijd, verstevigde de international zijn leidende positie op de topscorerslijst. Hij maakte inmiddels achttien treffers. Fiorentina dankt er mede de vierde plaats op de ranglijst aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen