Kovacevic dreigt WK te missen na nieuwe blessure

16 januari 2006, 15:26

Servië-Montenegro kan tijdens het WK waarschijnlijk geen beroep doen op Darko Kovacevic. De spits van Real Sociedad heeft maandag op de training zijn achillespees afgescheurd en moet direct geopereerd worden. Door deze blessure kan de 32-jarige aanvaller dit seizoen in ieder geval niet meer in actie komen, terwijl ook zijn deelname aan het WK hoogst twijfelachtig geworden is.

Voor Kovacevic, die net op de weg terug was na een operatie aan zijn achillespees, betekent de blessure een enorme domper. De Serviër ging in november onder het mes om voor eens en altijd een einde te maken aan de chronische klachten aan zijn achillespees. Inmiddels had hij de training weer hervat, maar maandag ging het helemaal mis. De aanvaller werd direct naar het ziekenhuis vervoerd, waar bleek dat hij zijn achillespees had afgescheurd.

Servië-Montenegro is tijdens het WK één van de tegenstanders van Oranje. Op 11 juni speelt de ploeg van Marco van Basten in Leipzig haar eerste WK-wedstrijd tegen de Serviërs, die in de kwalificatiereeks een uitstekende indruk achtergelaten hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen