Makaay richt zich op bekerfinale

14 maart 2008, 07:19

Roy Makaay heeft zich er bij neergelegd dat hij voorlopig niet in actie kan komen voor Feyenoord. De spits liep woensdag, in de wedstrijd tegen AZ, een gescheurde enkelband op. "Maandag gaan we rustig kijken hoe de revalidatie eruit moet gaan zien. Volgens de medische staf duurt het herstel zes weken, dus reken maar uit. De bekerfinale is voor mij nu het eerste doel, mits we die halen", zegt hij in het AD.

Volgens coach Bert van Marwijk is er door de blessure van Makaay sprake van een doemscenario. De Rotterdammers hebben, naast Michael Mols, immers geen centrale aanvallers meer. "Hier waren we al het hele seizoen bang voor. Iedereen weet hoe goed Roy is", verzucht de coach van de Kuipbewoners.

Overigens is het voor Makaay heel lang geleden dat hij door een blessure een poosje uit de roulatie was. "Alleen tijdens het EK in 2000 ben ik lang geblesseerd geweest, door een afgescheurde pees. Dat is alweer acht jaar geleden. Afgezien van een spierscheuring heb ik verder nooit iets ernstigs gehad."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen