Kuyt: "Vierde plaats belangrijker dan CL"

14 maart 2008, 11:24   Bijgewerkt: 14 maart 2008, 11:36

Liverpool moet alles in het werk stellen om dit seizoen als vierde te eindigen in de Premier League. Dat vindt Dirk Kuyt, de Nederlandse aanvaller van de Engelse topclub. Liverpool staat momenteel vierde, maar stadgenoot Everton heeft hetzelfde aantal punten. Everton voorblijven is daarom misschien nog wel belangrijker dan de Champions League-finale halen, vindt de blonde Katwijker.

"Natuurlijk willen we de finale van de Champions League halen, maar het belangrijkste is om ook volgend seizoen weer in de Champions League te spelen", zegt Kuyt tegen Sky Sports. "Dat kan op twee manieren, door de CL te winnen of door in de top-vier van de Premier League te eindigen. Om niet afhankelijk te zijn van het verloop van de CL moeten we dus gewoon bij de top-vier eindigen."

Verdediger Fabio Aurelio is het volledig eens met zijn blonde teamgenoot. "In de Champions League krijgen we het sowieso zwaar, want naast de drie Engelse ploegen zitten ook FC Barcelona en AS Roma nog in het toernooi. We kunnen het ons niet veroorloven om er van afhankelijk te zijn dat toernooi te moeten winnen. Daarom is ons belangrijkste doel om als vierde eindigen in de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen