'Ook FC Twente geïnteresseerd in Wetzel'

Koen Freriks
14 maart 2008, 18:25

Naast ADO Den Haag en SC Heerenveen heeft ook FC Twente interesse in VVV Venlo-trainer André Wetzel, zo meldt het AD. De Hagenees kan mogelijk de opvolger worden van trainer Fred Rutten, die naar verluidt op de verlanglijstjes van Feyenoord en Hamburger SV staat.

Rutten kon eerder dit seizoen naar PSV, maar gaf aan dat hij wil doorgroeien met de 'tukkers'. Feyenoord zoekt voor komend seizoen een opvolger voor Bert van Marwijk, die bondscoach van het Nederlands Elftal wordt. Bij HSV is men op zoek naar een nieuwe coach, aangezien trainer Huub Stevens vanaf juli aanstaande terugkeert bij PSV.

De kans lijkt dus groot dat Rutten alsnog vertrekt uit Enschede en daarom heeft de club alvast haar oog laten vallen op Wetzel, die vorig seizoen met VVV promoveerde en nu boven verwachting presteert.

Voetbal International meldde onlangs dat Wetzel reeds een meerjarig contract getekend zou hebben bij ADO Den Haag. Dit ontkrachtte de oefenmeester een dag later, maar liet wel weten dat er interesse is uit zijn geboortestad. De VVV-trainer zei tevens dat hij wel oren heeft naar een uitdaging bij ADO.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen