Uitduels Oranje tot 2010 op Talpa

17 januari 2006, 12:19

Talpa zal tot de zomer van 2010 alle kwalificatieduels van Oranje die buiten Nederland gespeeld worden, uitzenden. De zender van John de Mol zond ook in de kwalificatiecyclus naar het WK van 2006 al de uitwedstrijden van Oranje uit en dat zal dus voorlopig zo blijven. Ook de uit- en thuiswedstrijden van Jong Oranje zullen de komende jaren op Talpa te zien zijn.

Volgens de KNVB hadden verschillende partijen een bod uitgebracht op de uitzendrechten en heeft de voetbalbond uiteindelijk gekozen voor kwaliteit. "Die keuze is gevallen op Talpa", aldus commercieel manager

Jean-Paul Decossaux

van de KNVB op de website van de nationale voetbalbond. "Over de kwaliteit van de biedingen zijn wij zeer verheugd. Wij waren onder de indruk."

Overigens heeft nog niemand zich gemeld voor de uitzendrechten van de Gouden Gids Divisie. Momenteel zendt SBS 6 samenvattingen uit, maar dat contract loopt aan het eind van dit seizoen af. Tot op heden zijn er nog geen geïnteresseerden om dit contract over te nemen. "We vragen geen bedragen, zelfs geen minimumbedragen", zet Decossaux de Gouden Gids Divisie nadrukkelijk in de etalage.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen