Feyenoord-fans kunnen wedden in De Kuip

17 januari 2006, 12:52

Feyenoord zorgt komend weekend voor een primeur in het Nederlands voetbal. In samenwerking met de Lotto opent de Rotterdamse club in haar stadion vier loketten waarop fans geld in kunnen zetten op de uitslag van het duel van Feyenoord. Het is voor het eerst dat er in Nederlands stadions legaal gewed kan worden.

Volgens de Rotterdamse ploeg is het idee tot op de laatste details uitgewerkt. Op haar website geeft de ploeg tekst en uitleg. "Feyenoord en Lotto hebben sinds de zomer van 2004 aan dit concept gewerkt. Er is nauw overleg geweest met een afvaardiging van de supporters. Daarin is gesproken over het aantal verkooppunten en het spelaanbod. Ook is het concept uitvoerig getoetst aan de Wet op de Kansspelen (WOK)", staat te lezen op de website van de Kuipbewoners.

Chris Woerts, de marketingdirecteur van Feyenoord, is in ieder geval een groot voorstander van het nieuwe initiatief. "Feyenoord wordt qua publiek en entourage vaak vergeleken met een Engelse club en iedereen weet dat daar het wedden op voetbaluitslagen in stadions heel populair is. Onze supporters gaven ook aan dit graag te willen en we zijn blij dat er nu ook, net als in Engeland, op de wedstrijddag kan worden gewed", aldus Woerts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen