Meeuwis: "Ik dacht dat keeper Castro ging scoren"

17 maart 2008, 07:11   Bijgewerkt: 16 maart 2008, 22:15

Het scheelde niet veel, of Bram Castro had zondag historie geschreven door als doelman zijn tweede doelpunt van het seizoen te maken. De Belgische keeper van Roda JC was eerder dit seizoen in de bekerwedstrijd tegen De Graafschap (3-2) al trefzeker en was ook zondag tegen PSV heel dicht bij een doelpunt.

Castro ging in de slotfase, bij een stand van 0-1, mee naar voren bij een hoekschop. Na een scrimmage belandde de bal voor de voeten van de keeper, die zo dé kans kreeg om te scoren. De keeper aarzelde echter iets te lang, waarna teamgenoot Meeuwis de trekker overhaalde. "Ja ik wilde net trappen, maar Marcel was eerder bij de bal. Natuurlijk had ik zelf ook wel willen scoren, maar het belangrijkste is dat we een punt pakten", zegt de 25-jarige doelman tegen FCUpdate.nl.

Doelpuntenmaker Meeuwis dacht in eerste instantie ook dat zijn keeper de 1-1 binnen zou schieten. "Bram stond er eigenlijk beter voor, dus ik dacht dat hij zou gaan scoren. Het duurde alleen even voordat hij reageerde, dus daarom schoot ik maar. Trouwens, op het moment dat ik schoot, haalde Bram ook net uit. Hij trapte me vol tegen mijn kuit, haha", lacht de aanvoerder van de Kerkraadse ploeg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen