ADO Den Haag ontkent komst Lazovic

17 januari 2006, 14:37

Danko Lazovic is voorlopig nog niet op weg naar Den Haag. Verschillende media wisten vandaag te melden dat ADO Den Haag met Bayer Leverkusen een akkoord heeft bereikt om de Servische spits op huurbasis over te nemen, maar in Den Haag weet men nergens van. "De berichten dat Lazovic naar ADO komt, zijn helaas niet juist", laat persvoorlichter Tonny Dijkhuizen weten tegen FCUpdate.nl.

Lazovic is eigendom van Feyenoord, maar speelt dit seizoen op huurbasis bij Bayer Leverkusen. Ook in Duitsland komt de jonge Serviërs echter amper aan spelen toe, waardoor hij liefst deze maand nog zou vertrekken naar een nieuwe ploeg. ADO Den Haag werd direct genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van Lazovic en enkele bronnen meldden vandaag dat de transfer zelfs al in kannen en kruiken zou zijn.

Tegenover FCUpdate.nl benadrukt de ploeg uit de Hofstad echter dat van een transfer nog lang geen sprake is. "We doen in principe geen uitlatingen over transfers, maar ik kan in ieder geval zeggen dat de berichten over Lazovic niet juist zijn. Ik heb het ook gelezen, maar helaas is het niet waar. Of we nog wel met hem bezig zijn? Dat kan ik niet zeggen, we zeggen nooit of wel of niet met bepaalde transfers bezig zijn. Maar feit is in ieder geval dat de berichten over Lazovic niet juist zijn", aldus persvoorlichter Dijkhuizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen