Perez hoopt op 'gekke resultaten' in slot competitie

20 maart 2008, 08:00   Bijgewerkt: 20 maart 2008, 09:22

Ajax heeft een uitgelezen kans laten liggen om koploper PSV tot op één punt te naderen. In Eindhoven kwamen de Amsterdammers niet verder dan 0-0, waardoor het een heel lastig verhaal wordt om alsnog kampioen te worden. Met nog vijf duels te gaan, is de achterstand op de Brabanders immers nog altijd vier punten.

Toch is het nog geen tijd om de handdoek in de ring te werpen, vindt Kenneth Perez. "Het kan nog steeds. Je weet niet wat er de komende weken gebeurt. Wij hebben een zwaarder programma dan PSV, maar in de eindfase van de competitie zie je altijd gekke resultaten. Zeker omdat vrijwel alle teams door die mooie play-offs nog iets om voor te spelen hebben", zegt de Deen met een cynisch lachje.

De middenvelder zelf begon in Eindhoven op de bank. Dat kwam omdat hij niet helemaal fit was, vertelt hij. "Ik heb last van een ontsteking en slik daarom wat antibiotica. Ik was niet honderd procent fit, dus het was waarschijnlijk wel een verstandige keuze van de trainer om me op de bank te laten beginnen."

Door: Roland Mather

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen