Vitesse zet Vreven definitief uit de selectie

18 januari 2006, 12:25

Stijn Vreven heeft zijn krediet bij Vitesse helemaal verspeeld. De Belg liet zich in de winterstop voor de zoveelste keer kritisch uit over zijn medespelers en de clubleiding van Vitesse heeft besloten dat de verdediger hiermee een grens overschreden heeft. In een persoonlijk gesprek tussen Vreven en de clubleiding heeft Vreven te horen gekregen dat hij geen onderdeel meer uitmaakt van de selectie.

Volgens Vitesse-directeur Paul van der Kranen was het besluit onvermijdelijk. "Wij hebben het gevoel dat de relatie tussen Vreven en Vitesse niet meer te herstellen is. Dan moet je in het belang van de club ook vervelende beslissingen nemen. Stijn heeft zich in het veld altijd voor honderd procent ingezet, het is daarom des te betreurenswaardiger dat het daarbuiten niet goed liep. Wij staan voor een belangrijke periode in de competitie en dan is het van groot belang dat alle neuzen dezelfde richting op wijzen", aldus de directeur.

Vreven liet in de winterstop weten dat zijn ploeggenoten een slechte instellingen zouden hebben en dat een aantal medespelers niet koste wat kost zouden willen winnen. Deze uitlatingen zijn bij Vitesse in het verkeerde keelgat geschoten. Aanvankelijk werd Vreven alleen voor het duel met Feyenoord uit de selectie gezet, maar inmiddels is besloten dat hij niet meer terug hoeft te keren bij de A-selectie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen