Pienaar kijkt uit naar volgend seizoen

Ger
18 januari 2006, 19:51

Het is pas januari, maar Steven Pienaar heeft nu al zin in het volgende seizoen. De Zuid-Afrikaanse middenvelder maakt dan de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund. "Ik heb erg veel zin om te spelen voor Borussia", aldus Pienaar, die momenteel door een enkelblessure aan de kant staat.

Bij de club van trainer Bert van Marwijk tekende Pienaar onlangs een contract tot de zomer van 2009. "Ik wil de club helpen om een nieuw succesvol team op te bouwen", laat de middenvelder vandaag weten. "Daardoor zal ook Europees voetbal weer tot de mogelijkheden behoren." Pienaar is vooral onder de indruk van het Westfalenstadion van Borsussia. "Voor mij zal het een volledig nieuwe ervaring zijn om iedere thuiswedstrijd voor 80.000 fans te spelen."

Technisch directeur Michael Zorc is in zijn nopjes met de Zuid-Afrikaan. "We zijn blij dat we een speler van zijn kaliber konden vastleggen. Vooral omdat hij ondanks zijn jonge leeftijd al ervaren is op Europees niveau. Hij heeft met Ajax in de Champions League gespeeld en is daarnaast een vaste kracht voor het nationale team van Zuid-Afrika. Bovendien was het een goede deal gezien zijn transfervrije status."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen