Reuser hoopt op transfer naar club uit Eredivisie

4 april 2008, 09:04

Martijn Reuser hoopt volgend seizoen weer actief te zijn in de Eredivisie. De 33-jarige middenvelder kan transfervrij vertrekken bij RKC Waalwijk en hoopt zich de komende periode in de kijker te spelen bij een club op het hoogste niveau.

Reuser is dit seizoen een belangrijke pion in het succesvolle elftal van RKC Waalwijk, maar desondanks kreeg hij vorige maand te horen dat hij (voorlopig) geen nieuw contract krijgt. "Ze moesten het contract voor 1 april opzeggen, anders werd mijn verbintenis automatisch verlengd. Maar het lijkt er op dat hun intentie is om ook écht afscheid te nemen. Daar kan ik verder niets aan doen, nu is mijn enige zorg om het seizoen af te sluiten met een titel in de eerste divisie", zegt de éénmalig international.

In het verleden speelde Reuser al bij Ajax, Vitesse en Willem II in de Eredivisie. Als het aan hem ligt, komt hier nog een werkgever op het hoogste niveau bij. "Ik hoop de komende weken teams uit de Eredivisie er van te overtuigen dat ik ook op het hoogste niveau nog van waarde kan zijn", zegt hij in AD/ Sportwereld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen