Levchenko en Kruiswijk terug in selectie FC Groningen

4 april 2008, 15:07

De overvolle blessureboeg van FC Groningen begint langzaam leeg te stromen. Arnold Kruiswijk en Evgeny Levchenko zijn weer fit en behoren tot de selectie voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda van komende zondag. Marcus Berg, Danny Holla, Martijn van der Laan, Paul Matthijs, Martijn Meerdink, Koen van de Laak en Jeroen Veldmate zijn echter nog altijd niet inzetbaar.

"Van een aantal spelers is bekend dat zij dit seizoen niet meer in actie zullen komen. Dat geeft duidelijkheid", zegt coach Ron Jans op de website van FC Groningen over de blessuregevallen in zijn selectie. Over het herstel van spits Marcus Berg is de trainer optimistisch. "Marcus is inmiddels weer in training en er zit een stijgende lijn in zijn herstel. We bekijken per week hoe het gaat."

Tegen NAC Breda krijgt FC Groningen een laatste kans om zich nog te mengen in de strijd om een plaats bij de eerste vijf. "Alleen een overwinning is genoeg om nog mee te mogen praten over de eerste vijf op de ranglijst en zelfs dan zijn we nog afhankelijk van de resultaten van andere ploegen", weet Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen