Elshot: "NAC moet waakzaam blijven"

Ger
7 april 2008, 08:30

NAC Breda blijft op koers om het seizoen af te sluiten bij de eerste vijf. Het verrassend goed presterende elftal van coach Ernie Brandts won zondag met 2-1 van FC Groningen. Door de winst staat NAC op de derde plaats met zestig punten. "Het zou slecht zijn als we deze klassering nog weggeven", zegt Kurt Elshot tegen FCUpdate.nl.

Vooraf werd de ontmoeting bij FC Groningen nog gezien als een lastige klus, maar NAC bleef redelijk eenvoudig overeind. De door blessures geteisterde thuisploeg kon de Brabanders alleen na rust enige schrik aanjagen. De treffer van Goran Lovre was echter niet voldoende om de door Ahmed Ammi en Mathew Amoah verkregen voorsprong ongedaan te maken.

De verdediger stelt dat NAC de zege verdiende op basis van de prima start. "De eerste helft waren we duidelijk de bovenliggende partij. We kwamen terecht op voorsprong en hadden vervolgens nog een stuk verder kunnen uitlopen dan 2-0. Na rust begonnen we desastreus. We wilden voor de derde treffer gaan, maar kregen direct een doelpunt tegen."

"We zijn toch overeind gebleven, al hebben we enkele angstige momenten doorgemaakt. Het belangrijkste is dat we de drie punten op zak hebben", weet Elshot. "We staan nu op de derde plaats, maar dat zegt helaas nog niets. Het gat met andere concurrenten blijft gering. We moeten de komende wedstrijden waakzaam blijven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen