Real Madrid stijgt naar derde plek

Ger
22 januari 2006, 02:13

Real Madrid heeft in de Spaanse competitie de weg omhoog ingezet. Door een 3-1 zege op Cadiz stijgt de ploeg naar een gedeelde derde plaats op de ranglijst. De achterstand op koploper Barcelona, dat zondag speelt tegen Alaves, bedraagt nog altijd tien punten.

Medina bracht Cadiz in de 55e minuut op voorsprong en even leek Real in moelijkheden te komen. Het sterrensensemble stelde echter in vier minuten tijd orde op zaken. Roberto Carlos schoot in de 67e minuut de gelijkmaker in via een loeihard afstandsschot, David Beckham zette Real op 2-1 met een prachtige krulbal. Robinho maakte zeven minuten voor tijd 3-1 via een fraaie lob.

Atletico Madrid boekte eindelijk weer eens winst. De 2-0 uit bij Real Zaragoza was de eerste overwinning in elf competitieduels. Maxi en Torres waren de doelpuntenmakers.