Groningen mogelijk zonder Lovre tegen Ajax

15 april 2008, 14:37

Goran Lovre kan woensdag wellicht niet meedoen in de competitiewedstrijd tegen Ajax. De veelscorende middenvelder kampt met met keelpijn en maagklachten en moest dinsdag de afsluitende training aan zich voorbij laten gaan.

Verder zijn er weinig wijzigingen in de selectie, meldt coach Ron Jans. "Tim Matavz was afgelopen zondag ziek en zal ook morgen niet bij de selectie zitten. Martijn van der Laan is zijn vervanger bij de achttien. Vooraf hadden we al besloten dat we pas woensdag zouden kijken hoe het ervoor staat met de lies van Fredrik Stenman. Voor Marcus Berg is het een klein voordeel dat we straks drie dagen verder zijn."

Jans ziet de wedstrijd tegen Ajax, die afgelopen zondag afgeblazen werd vanwege de brand in Euroborg, als een goede test richting de play-offs. "Wij willen nog steeds hetzelfde: winnen en de stijgende lijn richting play-offs in te zetten. We moeten nu laten zien wat we kunnen met het oog op de play-offs. Het is daarom een echte test, hoewel het nu nog niet om een uit- en een thuiswedstrijd gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen