NEC-revelatie Jones blijft kritisch

23 januari 2006, 13:05

De eredivisie is met David Jones een attractie rijker. De Britse middenvelder van Manchester United speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor NEC en bewees afgelopen weekend direct zijn waarde. Mede dankzij twee treffers van de Brit walste NEC met 5-0 over het kansloze ADO Den Haag heen. Toch laat Jones zich niet verleiden tot grootspraak. "Mijn vader zal wel zeggen dat ik er drie had moeten maken", zegt hij lachend op de website van NEC.

De eerste wedstrijd van Jones voor het Nijmeegse publiek was dus in ieder geval een doorslaand succes, moet ook de Brit toegeven. Toch was het voor hem nog even wennen, want in Engeland speelde hij normaal gesproken op een andere positie. "Ik ben het gewend om in het centrum te spelen, bij NEC speel ik op links. Ik begin het al te leren en ik hoop dat ik me op die positie nog meer kan ontwikkelen in de rest van het seizoen. Deze twee doelpunten zijn in ieder geval een heel mooie start", zegt hij.

Jones staat nog altijd onder contract bij Manchester United, maar speelde de laatste maanden op huurbasis bij Preston North End. In Nijmegen krijgt Jones de komende maanden de gelegenheid om ervaring op te doen op het hoogste niveau. NEC vaart er voorlopig wel bij. Dankzij de overtuigende overwinning op ADO staat de ploeg momenteel op de vijfde plaats in de eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen