Oliseh per direct weg bij RC Genk

23 januari 2006, 14:03

Het avontuur van Sunday Oliseh bij Racing Genk heeft welgeteld een half seizoen geduurd. De oud-Ajacied tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2007 bij de Belgische eersteklasser, maar heeft de clubleiding laten weten dat hij per direct vertrekt. "Sunday Oliseh heeft aangekondigd dat hij met onmiddellijke ingang een einde wenst te stellen aan zijn contract dat hem aan KRC Genk bindt, en dit omwille van persoonlijke redenen", meldt RC Genk op haar website.

"Na 16 seizoenen als beroepsvoetballer is hij toe aan een nieuwe stap en wil hij andere doelstellingen bereiken in zijn privé-leven. Beide partijen hebben zich geëngageerd zich te onthouden van verdere commentaar aangaande de beslissing van de speler", staat verder te lezen op de site van de Belgische club. De 31-jarige middenvelder werd afgelopen zomer aangetrokken door Genk, maar de transfer was geen groot succes. Zondag werd Oliseh vijf minuten voor de rust vervangen in de met 2-1-verloren partij tegen Charleroi. 

Oliseh speelde in zijn loopbaan onder meer bij 1.FC Köln, Ajax, Juventus en Borussia Dortmund. Het hoogtepunt van zijn loopbaan was ongetwijfeld de Olympische titel die hij in 1996 met Nigeria in de wacht wist te slepen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen