Duitsland blijft in de ban van Ailton

23 januari 2006, 16:34

Na Borussia Dortmund en 1.FC Köln dingt nu ook Hamburger SV naar de handtekening van Ailton. De Braziliaanse spits heeft zich in recordtempo onmogelijk gemaakt bij het Turkse Besiktas en flirt al maandenlang met een terugkeer naar de Bundesliga. Aan het eind van vorig seizoen vertrok de forse aanvaller nog met bonje bij Schalke '04.

Ailton brak in de Bundesliga door als spits van Werder Bremen, maar zijn avontuur bij Schalke '04 liep op niets uit. Naarmate het seizoen vorderde haalde hij steeds vaker de woede van zijn trainer en medespelers op zijn hals en kwam hij regelmatig op de bank terecht. In de zomer vertrok hij dan ook, na een ruzie met de clubleiding van Schalke '04, naar het Turkse Besiktas. Ook in Istanbul maakte hij echter meer problemen dan doelpunten, maar in de Bundesliga is men hem nog niet vergeten.

Nadat eerder al Köln en Dortmund interesse toonden, lijkt Hamburger SV nu spijkers met koppen te willen slaan. Naar verluidt heeft de ploeg al een akkoord bereikt met Besiktas en wacht het alleen nog op de handtekening van Ailton. "We moeten nog een paar laatste details bespreken", zegt HSV-bestuurslid Katja Kraus tegen Sport1. "In het beste geval meldt Ailton zich dinsdag al in Hamburg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen