Van Hooijdonk wil naar de Coolsingel

23 januari 2006, 20:52

Pierre van Hooijdonk is opnieuw Feyenoorder. De 36-jarige spits heeft maandag een contract voor anderhalf jaar getekend in Rotterdam. De spits speelde het laatste half jaar bij NAC Breda, maar kwam niet voor in de plannen van de nieuwe trainer Cees Lok. Op de website van Feyenoord toont Van Hooijdonk zich in ieder geval strijdlustig. "Vorige keer dat ik bij Feyenoord kwam, zei ik al dat ik naar de Coolsingel wilde met een prijs. Die wens staat nog steeds", aldus Pi-Air op de website van Feyenoord.

Van Hooijdonk stond van medio 2001 tot de zomer van 2003 onder contract bij Feyenoord en scoorde in die periode liefst 52 doelpunten. Hoewel de spits destijds de onbetwiste aanvalsleider van Feyenoord was, lijkt hij de komende periode genoegen te moeten nemen met een rol als breekijzer. Toch lijkt Van Hooijdonk daar geen moeite mee te hebben. "Ik weet voor welke specifieke positie ik gehaald ben. Die rol heb ik bij Oranje ook gehad en die ligt mij wel. Ik heb er dan ook heel veel zin in", zegt hij op feyenoord.nl.

Tot slot blikt Van Hooijdonk nog kort terug op zijn plotselinge afscheid uit Breda, waar hij afgelopen zomer als een soort verloren zoon binnengehaald werd. "Als je je basisplaatst verliest op basis van een gebrek aan kwaliteiten, kan je daar mee leven. Nu lagen er andere redenen aan ten grondslag en dat vond ik moeilijk om te accepteren. Ik kwam niet meer in de plannen van de trainer voor, zo kan je het wel zeggen. Het zag er naar uit dat er daardoor komende zomer een einde aan mijn carrière zou komen en dat zag ik niet zitten. Met mijn terugkeer bij Feyenoord komt er nu toch een mooi nieuw hoofdstuk bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen