Boschker haalt uit naar ploeggenoten

24 januari 2006, 10:24

Na de schlemielige nederlaag tegen Ajax is het onrustig bij FC Twente. Doelman Sander Boschker, die zijn ploeg in de slotfase een voorsprong geheel uit handen zag geven, is woedend op enkele van zijn ploeggenoten. "Een aantal van onze middenvelders en aanvallers moeten eens meer voor elkaar door het vuur gaan", moppert de sluitpost in het AD.

Voor Boschker was het duel met Ajax extra bijzonder. De 35-jarige doelman stond in het verleden onder contract in Amsterdam. "Ik had zó graag van Ajax gewonnen, het is voor mij een speciale wedstrijd. Ik bedoel, als je in de 88ste minuut met 2-1 leidt, mag je het nooit meer weggeven. Een gelijkmaker kan eventueel nog gebeuren, maar 2-3? Nee. Ongelooflijk. Onverteerbaar."

Volgens de doelman is het niet de eerste keer dat enkele ploeggenoten elkaar in de steek laten. "Het zal altijd dezelfden. Ik ga geen namen noemen, maar er zijn elke keer mensen die het verrekken om mee te verdedigen en te voorkomen dat de tegenstander diepe ballen kan geven. Ze moeten harder werken, daar begint succes mee. Je kunt wel naar boven kijken en een kruis slaan, maar daarmee alleen win je geen wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen