Opnieuw personele problemen bij RBC

24 januari 2006, 11:44

Het blijft RBC Roosendaal niet mee zitten. De hekkensluiter van de eredivisie kampt voor het duel met SC Heerenveen, dat voor komend weekend op het programma staat, opnieuw met de nodige personele problemen. Naast spits Ali Elkhattabi, Danny Guijt en Arjan Ebbinge moeten ook Robert Molenaar en Paul de Lange het duel met de Friezen langs zich geen laten gaan.

Molenaar kreeg in het duel met Heracles Almelo, afgelopen weekend, weer last van zijn hamstring. Uit voorzorg haalde trainer Maaskant zijn routinier al in de rust naar de kant. Onderzoek heeft uitgewezen dat de schade aan de hamstring van Molenaar niet groot is, maar dat de wedstrijd tegen Heerenveen in ieder geval nog te vroeg komt.

Hetzelfde geldt ongeveer voor Paul de Lange. De middenvelder moest in de wedstrijd tegen Heracles het veld eveneens geblesseerd verlaten en ook hij is vermoedelijk niet fit voor de wedstrijd tegen de Friezen. De Lange zal in ieder geval geen haast maken, want de middenvelder is hoe dan ook geschorst omdat hij tegen Heracles tegen zijn zesde gele kaart van het seizoen aanliep.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen