Barcelona maakt gehakt van Valencia

4 mei 2008, 21:21   Bijgewerkt: 5 mei 2008, 12:32

FC Barcelona heeft de frustraties van de verloren Champions League-wedstrijd tegen Manchester United op overtuigende wijze van zich af gespeeld. De thuiswedstrijd tegen Valencia werd zondag met liefst 6-0 gewonnen.

Barça, met de hevig onder vuur liggende Frank Rijkaard op de bank, schoot als een speer uit de startblokken. Na een kwartier was het al 3-0, door goals van Messi, Xavi en Henry. Diezelfde Henry maakte een kwartier na de pauze de 4-0, waarna invaller Bojan Krkic met twee doelpunten de eindstand op 6-0 bepaalde.

Valencia, dat vorige maand coach Ronald Koeman wegstuurde, moet hierdoor nog altijd vrezen voor degradatie. De Champions League-finalist van 2000 en 2001 staat vijftiende, met slechts twee punten meer dan nummer achttien Osasuna. Bij Valencia vielen overigens David Albelda en Miguel Angulo in de tweede helft in. Beide spelers werden net als keeper Santiago Canizares door Koeman ongebruikt gelaten, maar onder de nieuwe trainer Salvador Gonzalez kwam het drietal weer in beeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen