Gastland Egypte niet langs Marokko

24 januari 2006, 20:58

Marokko heeft plaatsing voor de kwartfinale van de Afrika Cup niet langer in eigen hand. De ploeg van Feyenoorder Ali Boussaboun, pas in de slotfase in mocht vallen, kwam tegen gastland Egypte niet verder dan 0-0. Hierdoor heeft Egypte aan een gelijkspel in de derde wedstrijd tegen Ivoorkust voldoende om zich te kwalificeren voor de volgende ronde.

Door de overwinning van Ivoorkust op Libië, en de nederlaag van Marokko eerder dit toernooi tegen de Ivorianen, zal het voor Marokko een lastig verhaal worden om de kwartfinale te halen. De Marokkanen moeten met ruime cijfers winnen van Libië, terwijl Ivoorkust haar sportieve plicht moet doen tegen gastland Egypte. Bij een gelijkspel of overwinning gaat Egypte, ten koste van Marokko, door naar de kwartfinale.

De wedstrijd tussen Marokko en Egypte was van laag niveau, maar verveelde amper. Dankzij de scheidsrechter, die bijzonder veel toeliet, dreigde het duel enkele keren uit de hand te lopen. Zo ver kwam het echter niet. Beide ploegen gingen op zoek naar de winnende treffer, maar zowel Egypte als Marokko wist het net niet te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen