Bona Kalou in gesprek met Championship-clubs

6 mei 2008, 18:10

Bonaventure Kalou maakt mogelijk de overstap naar Engeland. De oud-Feyenoorder staat in de belangstelling van diverse clubs uit het Championship, het op één na hoogste niveau van het Engelse voetbal. Onder meer Hull City, Charlton Athletic en Wolverhampton Wanderers azen op de 30-jarige Ivoriaanse aanvaller.

Kalou speelde het afgelopen seizoen bij Al-Jazira, de club waar ook Phillip Cocu zijn goed belegde boterham verdient. Het contract van de Afrikaan in de Emiraten is echter ten einde, waardoor hij transfervrij van club kan wisselen. "Bona zou een overstap naar Engeland heel leuk vinden, zeker omdat hij dan dichter bij zijn broer is. Bovendien kan Bona iets extra's brengen, zeker op een niveau als het Championship", zegt Saif Rubie, de zaakwaarnemer van Kalou, tegen Sky Sports.

Eerder speelde Kalou, die in 2002 met Feyenoord de UEFA Cup won, voor de Franse club Paris Saint-Germain en Racing Lens. Zijn broer Salomon, die ook jarenlang voor Feyenoord speelde, staat momenteel onder contract bij Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen