Arbitragezaak Samaras dient vanavond

25 januari 2006, 10:06

Georgios Samaras weet uiterlijk vanavond voor hoeveel geld hij SC Heerenveen kan verlaten. De arbitragezaak van de Griek, die wil vertrekken naar Manchester City, dient vanavond in Zeist. Hoewel beide partijen vandaag nog rond de tafel gaan zitten om de kwestie onderling op te lossen, lijkt de kans bijzonder groot dat de arbitragecommissie uitsluitsel moet geven over de transfersom die Heerenveen kan vragen voor haar Griekse spits.

Dat Samaras zal vertrekken bij Heerenveen, staat vast. De vraag is enkel nog wanneer en voor hoeveel geld. Die twee vragen zullen deze week beantwoord worden. De arbitragecommissie van de KNVB bekijkt vanavond voor hoeveel geld de Griek, die nog een doorlopend contract heeft in Friesland, mag vertrekken naar een club uit de Engelse Premier League. Heerenveen eiste tot vandaag ongeveer dertien miljoen euro, maar Manchester City wil niet verder gaan dan acht miljoen.

Nadat de arbitragecommissie zich uitgesproken heeft, zal Samaras vermoedelijk per direct vertrekken naar Engeland. Hoewel meerdere clubs interesse toonden, heeft Samaras in zijn hoofd de beslissing over zijn toekomst al gemaakt. "Georgios verandert niet meer van gedachten. Hij weet wat hij wil. Ook al komt Manchester United met meer geld dan City, dan gaat hij toch naar City", zegt vader Yannis Samaras in het AD.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen