Manchester United naar Amsterdam Tournament

25 januari 2006, 16:56

Manchester United zal komende zomer deelnemen aan het Amsterdam Tournament. De ploeg van Ruud van Nistelrooij en ex-Ajacied Edwin van der Sar bereikte woensdag een akkoord met de organisatie van het toernooi. Het Amsterdam Tournament zal tijdens het eerste weekend van augustus 2006 gespeeld worden.

Op de website van Ajax toont David Broomhall, de man achter het deelnemersveld in Amsterdam, zich bijzonder verheugd met de komst van Manchester United. "Wij als organisator van het Amsterdam Tournament zijn uiteraard zeer trots op het feit dat Manchester United voor de tweede keer meedoet. Dit bewijst opnieuw dat het toernooi de beste en meest prestigieuze clubs in de wereld aantrekt. De laatste keer dat Manchester United meedeed, in 2002, hebben we een record aantal kaartjes verkocht. We verwachten dit jaar hetzelfde."

Ook Ajax-trainer Danny Blind is blij met de komst van Manchester. "Ajax heeft een relatief jong team. Om tegen een meer ervaren ploeg als Manchester United te kunnen spelen, is voor ons heel nuttig. Dit moet voor onze spelers een geweldige wedstrijd zijn om te mogen spelen. En daarnaast denk ik dat dit ook voor de toeschouwers een wedstrijd is om naar uit te kijken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen