Ook Hamburger SV meldt zich voor Ajacied De Jong

26 januari 2006, 10:26

Ajax-middenvelder Nigel de Jong heeft de club voor het uitkiezen. De middenvelder wil Ajax na dit seizoen verlaten en heeft inmiddels al een handvol fraaie aanbiedingen op zak. Na Borussia Dortmund, Sevilla, Tottenham Hotspur en Celtic gaat nu ook Hamburger SV een poging wagen om de international binnen te halen. 

Bij Hamburger SV zou De Jong worden herenigd met zijn voormalig ploeggenoot Rafael van der Vaart. Ook Khalid Boulahrouz staat onder contract bij de huidige nummer twee van de Duitse competitie. Hamburger SV lijkt een serieuze kandidaat te zijn geworden nu de onderhandelingen tussen De Jong en Tottenham vast dreigen te lopen. Naar verluidt zit er nog een te groot gat tussen de eis van De Jong en de aanbieding van de club.

Mocht De Jong inderdaad naar HSV vertrekken, is de kans groot dat dit al per direct zal gebeuren. De Duitse ploeg van trainer Thomas Doll wil door middel van een aantal directe versterkingen plaatsing voor de Champions League veilig stellen. Eerder trok de ploeg ook de Braziliaan Ailton al aan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen