Mourinho klaagt over gebrek aan respect

26 januari 2006, 12:38

José Mourinho vindt zich ondergewaardeerd in Engeland. De manager van Chelsea vindt dat mensen niet voldoende respect hebben voor hetgeen hij gepresteerd heeft. "Ik lees regelmatig dat mensen zich afvragen waarom Arsene Wenger en ik bij topclubs zitten. Ik moet daar altijd om lachen. Mensen zouden eens moeten kijken naar onze resultaten uit het verleden", zegt de Portugees in gesprek met BBC Radio 5.

"Waarom denk je dat Wenger bij Arsenal zit? Omdat hij in het verleden geweldig gepresteerd heeft. Waarom denk je dat ik bij Chelsea zit? Omdat ik daarvoor ook al goede resultaten neergezet had", doceert Mourinho op de Britse radio. "Ik denk dat sommige mensen in Engeland niet voldoende respect hebben voor onze staat van dienst."

Jose Mourinho

Jose Mourinho

Aan een vertrek bij Chelsea denkt de Portugese oefenmeester in ieder geval niet. "Ik ben hier nu anderhalf jaar en ik ben ontzettend gelukkig. Ik houd van de club, ik houd van de spelers, ik houd van alles om me heen. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin met mijn familie. Momenteel denk ik nog totaal niet aan een transfer, ik wil voorlopig bij Chelsea blijven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen