Ribery bevestigt Arsenal-transfer Nasri

25 mei 2008, 10:37   Bijgewerkt: 25 mei 2008, 12:15

Het Franse talent Sami Nasri speelt komend seizoen zo goed als zeker voor Arsenal. Kwaliteitskrant l'Equipe meldde een aantal dagen geleden al de overgang van de 20-jarige Marseille-middenvelder, oud-ploeggenoot Franck Ribery bevestigt de overgang en ziet een gouden toekomst voor hem weggelegd. 

Nasri verlengde kort gelezen zijn contract nog bij Olympique Marseille, maar liet daarin een gelimiteerde transfersom van vijftien miljoen euro opnemen. Arsenal was direct bereid dat bedrag te betalen en kon ook de jongeling zelf naar Engeland lokken. Een goede keuze, zo vindt Ribery, die vorig jaar nog voor de Franse club speelde. "Het is een goede overstap voor hem. Arsenal is een uitstekende club met veel jonge spelers. Alleen is de Engelse competitie totaal anders, dus zal hij zich moeten aanpassen om zich staande te houden. Het is jammer voor Marseille, maar het is goed voor hem dat hij ook andere plaatsen opzoekt."

Nasri, die voor vier jaar zal tekenen bij Arsenal, zal zich pas later bezig gaan houden met zijn nieuwe club. Momenteel bereidt Nasri, evenals Ribery, zich met de Franse selectie voor op het EK, waarin het in de tweede groepswedstrijd opneemt tegen Nederland. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen