Frankrijk en Italië liggen niet wakker van loting

27 januari 2006, 15:41

Met Frankrijk, Italië, Oekraïne en Schotland is groep B de absolute poule des doods tijdens de kwalificatiecyclus naar het EK. De bondscoaches van de betrokken landen lijken zich echter nergens druk om te maken. "Eerst het WK, daarna zien we wel verder", kraaien de betrokkenen in koor.

"Het is voorbarig om nu al te spreken van een goede of slechte loting, de tijd zal uitwijzen welke groep het zwaarst was. Toen er geloot werd voor de kwalificatiegroepen voor het WK riep iedereen dat we een makkie zouden krijgen en dat bleek ook niet zo te zijn", zegt Raymond Domenech, de bondscoach van Frankrijk. "Ik ben blij dat we tegen een sterk land als Italië moeten spelen, ik wilde al een hele tijd eens tegen hen spelen. Maargoed, we richten ons eerst op het WK."

Ook de Italiaanse bondscoach Marcello Lippi ligt niet wakker van de loting. "We hebben een spannende en zware groep, maar op dit moment ben ik nog niet bezig met het EK. Er staat eerst nog een WK voor de deur. Pas daarna gaan we denken aan Frankrijk en de andere teams in onze groep."

De laatste woorden komen uit de mond van de Oekraïnse bondscoach Oleg Bloghin. "De Oekraïne strijdwijze blijft hetzelfde, ongeacht welke tegenstander: wij hebben respect voor iedereen, maar vrezen niemand." Die kunnen Frankrijk en Italië alvast in hun zak steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen