Wielaert na dit seizoen van NEC naar NAC

27 januari 2006, 19:55

NEC-aanvoerder Rob Wielaert wordt volgend seizoen herenigd met zijn oude trainer Cees Lok. De verdediger verhuist komende zomer naar NAC Breda, de ploeg die sinds enkele weken onder leiding staat van Lok. In Breda heeft Wielaert, die transfervrij kan vertrekken bij NEC, een contract getekend voor vier jaar.

Wielaert (27) is bezig aan zijn vijfde seizoen bij NEC. Zijn contract bij de Nijmeegse club liep af en de voetballer gaf te kennen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Wielaert doorliep zijn opleiding bij PSV en speelde van 1999 tot 2001 op huurbasis voor FC Den Bosch. In het seizoen 2001-2002 begon hij wederom bij PSV, maar werd daarna verhuurd aan NEC, dat hem vervolgens definitief overnam van de Eindhovenaren.

Wielaert is de vierde nieuweling bij NAC, dat eerder Timothy Derijck, Leonardo en Evander Sno op huurbasis overnam van Feyenoord. Sno en Derijck zullen tot het eind van dit seizoen in Breda te bewonderen zijn, Leonardo speelt de komende anderhalf jaar in het geel-zwarte shirt van de Bredanaars.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen