Vrede krijgt publieke excuses

Ger
28 januari 2006, 12:25

Regillio Vrede en mental coach Bill Gillissen hebben voor de rechtbank in Roermond hun geschil geschikt. De voormalig verdediger van Roda JC krijgt publieke excuses voor de beschuldigingen die Gillissen vorig jaar deed. Op 6 of 13 februari zal een rectificatie worden gepubliceerd in De Telegraaf en het Brabants Dagblad.

In de rectificatie zal Gillissen spijt betuigen over de uitspraken die hij heeft gedaan in het Brabants Dagblad over het vermeende cocaïnegebruik van Vrede en het wapenbezit van doelman Zeljko Kalac. De rectificatie was voor Vrede, nu onder contract bij top Oss, aanleiding om het kort geding in te trekken. Gillissen moet opdraaien voor de proceskosten.

Vrede liet de rechter weten nog altijd last te hebben van de uitspraken van de voormalig mental coach van Roda JC. "Na de kerstvakantie kwam mijn zoontje van school thuis en vroeg: 'Papa, ze zeggen dat jij een crimineel bent. Wat bedoelen ze daarmee?' Leg dat een jongen van tien jaar maar eens uit. En laatst belde mijn oom uit Suriname. Ook daar was het op de televisie geweest en stond het op de voorpagina van de krant. Vreselijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen