Twente praat met FC Basel over Majstorovic

28 januari 2006, 19:35

De kans is groot dat Daniel Majstorovic nog deze week verkocht wordt aan FC Basel. De Zweedse verdediger is bij FC Twente op een zijspoor geraakt en de Zwitserse club wil de stoere mandekker graag per direct overnemen. Johan Plageman, de technisch directeur in Enschede, heeft inmiddels bevestigd dat de gesprekken met Basel gestart zijn.

De internationale transferdeadline loopt komende dinsdag af, waardoor beide partijen vaart moeten zetten achter de onderhandelingen. De laatste maanden was Majstorovic wekelijks één van de uitblinkers in het elftal van Rini Coolen, maar sinds kort ligt hij dwars. Op de training kreeg hij het al aan de stok met teamgenoot Blaise N'Kufo en vervolgens gaf hij in een gesprek met de clubleiding aan dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging.

Als gevolg hiervan zette Coolen hem prompt uit de selectie. FC Basel lijkt nu de lachende derde te worden in het conflict tussen Twente en Majstorovic. Naar verluidt kunnen de Zwitsers de sterke verdediger voor een bedrag tussen de twee en drie miljoen euro overnemen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen