Van Nistelrooy: "Hartstikke triest voor Cannavaro"

4 juni 2008, 13:07   Bijgewerkt: 4 juni 2008, 13:44

Ruud van Nistelrooy voelt mee met zijn Real Madrid-ploeggenoot Fabio Cannavaro. De aanvoerder van Italië liep eerder deze week tijdens de training een zware enkelblessure op, waardoor hij het EK moet missen. Van Nistelrooy, die zelf ontbrak op het EK van 2000 door blessureleed, heeft met de verdediger te doen.

"Ik heb, nadat hij de blessure opliep, even contact gehad met Cannavaro", zegt de spits tegen FCUpdate.nl. "Hij was, uiteraard, ontzettend teleurgesteld."

Hoe triest ook voor Cannavaro, feit blijft natuurlijk wel dat het voor Nederland goed nieuws is dat de Italiaanse centrumverdediger niet actief is op het EK. "Tsja", zegt Van Nistelrooy enigszins aarzelend. "We hoeven er niet geheimzinnig over te doen, dat Cannavaro een absolute wereldspeler is. En Italië zal hem missen, natuurlijk. Maar voor het voetbal, en voor dit EK, is het jammer dat hij ontbreekt."

Italië speelt, zonder Cannavaro, op maandag 9 juni de eerste EK-wedstrijd tegen Nederland. Plaats van handeling is het Wankdorf Stadion in Bern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen