Inter spreekt Ajax tegen: "Maxwell komt"

29 januari 2006, 14:20

Nog geen 24 uur nadat Ajax bij monde van technisch directeur Martin van Geel verklaarde dat Maxwell het seizoen in ieder geval af zal maken in Amsterdam, heeft Inter Milaan naar buiten gebracht dat het een akkoord bereikt heeft met de Braziliaan. Voorzitter Moratti en trainer Mancini lieten weten dat de komst van Maxwell in kannen en kruiken is. 

"We hebben overeenstemming met Maxwell", is de duidelijke taal van Inter-voorzitter Massimo Moratti. Dat is opvallend, aangezien Ajax-directeur Martin van Geel zaterdag nog het volgende zei: "Wij weten van niets. En zoals je weet moeten alle tranfers voor 1 februari zijn afgerond. Dat lijkt me heel kort dag worden."

Kort dag of niet, maar in Milaan is men er van overtuigd dat Maxwell nog deze maand naar Italië zal komen. "Hij is nog herstellende van een knieblessure, maar hij heeft grootse kwaliteiten. Ik had hem al op het oog toen ik trainer was bij Lazio", zegt trainer Mancini over zijn beoogde aanwinst. 

Noch Ajax, noch Maxwells zaakwaarnemer Mino Raiola wil de transfer echter bevestigen. De Braziliaan, die tot april buitenspel staat met zijn knieblessure, heeft in Amsterdam nog een contract tot komende zomer. Hij weigerde eerder dit seizoen een nieuwe aanbieding van Ajax, waardoor hij aan het eind van dit seizoen transfervrij zal vertrekken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen