Ajax weigert bod van zes miljoen op Babel

29 januari 2006, 16:42

Ajax is niet van plan om Ryan Babel te laten vertrekken. Volgens de zaakwaarnemer van de aanvaller,heeft de Amsterdamse club onlangs een bod van 6 miljoen euro op de international geweigerd. Hij wil niet zeggen welke vereniging Babel graag wil inlijven. Babel komt de laatste weken in Amsterdam amper meer aan spelen toe.

Technisch directeur Martin van Geel van Ajax wil alleen kwijt dat Babel niet mag vertrekken. "Ajax is een beurgsgenoteerde club en ik mag dus niet alles vertellen. Ik ga dus ook niet op deze kwestie reageren. Ik kan je wel zeggen dat Babel gewoon bij Ajax blijft." 

Babel komt bij Ajax op dit moment niet in aanmerking voor een basisplaats. Hij speelde zondag tegen FC Utrecht alleen de laatste zeven minuten mee. De negentienjarige Amsterdammer acteerde in de diverse jeugdelftallen van Ajax altijd als centrumspits. Onder trainer Danny Blind moet hij zich op de positie van linksbuiten richten. Hij moet daar concurreren met Rosenberg, Mitea en Manucharyan. Babel staat nog tot 2008 bij Ajax onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen