Barcelona loopt verder uit na simpele zege

29 januari 2006, 21:40

FC Barcelona huppelt met sierlijke sprongen naar de volgende landstitel. De titelverdediger, in het bekertoernooi deze week even de voet dwarsgezet, won zondagavond uit bij Mallorca met 3-0. Omdat Valencia en Osasuna eerder dit weekend al punten verspeelden, heeft Barcelona haar voorsprong hierdoor opnieuw uit weten te breiden.

Giuly opende als voor rust de score voor de Catalaanse ploeg.  Het briljante Argentijnse wonderkind Lionel Messi, ingevallen voor Larsson, besliste de wedstrijd in het laatste kwartier met twee treffers. De overwinning op Mallorca betekende alweer de veertiende achtereenvolgende competitiezege voor de ploeg van Frank Rijkaard en Henk ten Cate. Mark van Bommel stond tegen Mallorca in de basis, maar moest in de 53ste minuut plaatsmaken voor Andres Iniesta.

Real Madrid begint zo langzamerhand toch tot bloei te komen. Door met 2-1 te winnen bij Celta de Vigo kreeg de Koninklijke Osasuna, dat verloor van Betis, op de ranglijst al te pakken. De doelpunten hadden een Braziliaanse keurmerk: Robinho en Cicinho. Lequi bracht Celta tijdelijk op gelijke hoogte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen