'AZ-aanvaller Perez volgend seizoen naar Ajax'

30 januari 2006, 01:10

Volgens het Algemeen Dagblad vertrekt Kenneth Perez aan het eind van dit seizoen bij AZ. De Deen zou volgens de krant inmiddels in gesprek zijn met Ajax over een transfer. Naar verluidt hebben beide partijen de intentie uitgesproken om met elkaar in zee te gaan. Hoeveel Ajax zou moeten betalen voor de 31-jarige aanvaller, is vooralsnog onduidelijk.

Perez debuteerde in het seizoen 1997/1998 bij MVV in de Nederlandse eredivisie. Na ruim twee jaar in Maastricht streek hij in de winter van 2000 neer in Alkmaar. Bij AZ ontwikkelde hij zich vervolgens tot een dragende speler en ook onder de huidige trainer Louis van Gaal is Perez niet weg te denken uit de Alkmaarse basisformatie. De laatste drie seizoenen was Perez telkens goed voor minimaal tien doelpunten en ook dit seizoen staat zijn teller alweer op negen.

Bij Ajax zou Perez als aanvallende middenvelder of linksbuiten de aanvoer moeten verzorgen naar spits Klaas Jan Huntelaar. Het AD benadrukt dat er nog geen akkoord is tussen Ajax, AZ en Perez maar dat dit vermoedelijk slechts een kwestie van tijd zal zijn. Voglens de krant hebben alle betrokkenen de intentie uitgesproken om de transfer in kannen en kruiken te krijgen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen