Majstorovic vertrekt naar Zwitserland

30 januari 2006, 17:20

Daniel Majstorovic vertrekt uit de Nederlandse competitie. De stoere verdediger van FC Twente wordt per direct overgenomen door FC Basel. De Zwitserse club bereikte vanmiddag een akkoord met Twente over een transfersom voor de mandekker. Majstorovic zal morgen medisch gekeurd worden in Zwitserland, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract.

Majstorovic kwam in de zomer van 2004 naar Enschede en ontwikkelde zich sindsdien tot één van de steunpilaren van de ploeg van trainer Rini Coolen. Samen met Ramon Zomer vormde de Zweed een betrouwbaar hart van de Twentse defensie. In totaal speelde hij 55 wedstrijden in dienst van Twente, waarin hij vier doelpunten maakte.

De laatste weken lag Majstorovic dwars. De Zweed wilde weg en kreeg het tijdens een training onder meer aan de stok met spits Blaise N'Kufo. In een gesprek met de clubleiding liet Majstorovic vervolgens weten dat hij wilde vertrekken, waarna trainer Coolen hem prompt uit de selectie zette. Naar verluidt heeft FC Basel tussen de twee en drie miljoen euro betaald voor de centrale verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen