NEC laat Wielaert en Tininho niet tussentijds gaan

31 januari 2006, 10:19

Rob Wielaert en Tininho maken het seizoen af in dienst van NEC. Beide spelers hebben voor volgend seizoen al een nieuwe club gevonden en er was sprake van dat het duo wellicht al in de winterstop uit Nijmegen zou vertrekken. Dat is echter niet het geval, benadrukt technisch directeur Leen Looyen. "Willen we de play-offs halen, dan moeten we de ploeg bij elkaar houden. Er mag dus niemand tussentijds weg", zegt hij in het AD.

Wielaert en Tininho maakten eerder al bekend dat ze NEC komende zomer zullen verlaten. Wielaert, de huidige aanvoerder van de Nijmeegse ploeg, verkast naar NAC Breda terwijl Tininho zijn heil gaat zoeken bij ADO Den Haag. Zowel NAC Breda als ADO Den Haag wilde de betreffende speler echter al in de winterstop overnemen, maar daar steekt NEC een stokje voor. De Nijmeegse ploeg wil het duo in ieder geval tot het eind van het seizoen in De Goffert houden. 

NEC staat momenteel op de zesde plaats in de eredivisie en is dan ook volop in de race voor een plaats in de play-offs. Het verschil met de nummer tien, RKC Waalwijk, is vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen