Feyenoord verhuurt Saïdi aan Lecce

31 januari 2006, 13:47

Feyenoorder Karim Saïdi speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor het Italiaanse Lecce. De verdediger wil bij de hekkensluiter van de Italiaanse Serie A weer wekelijks aan spelen toekomen, zodat hij zijn plaats in de Tunesische WK-selectie veilig kan stellen. Bij Feyenoord kwam Saïdi, die vorig seizoen nog een vaste waarde was in het basiselftal van de Kuipbewoners, dit seizoen amper aan spelen toe.

In totaal kwam Saïdi dit seizoen niet verder dan één basisplaats en drie invalbeurten. Dat is veel te weinig, vindt de Tunesiër. Hij is daarom ook blij dat de rest van het seizoen in Italië het ongelijk van Erwin Koeman mag proberen te bewijzen. "Dit is voor mij een goede oplossing’, zegt hij op de website van Feyenoord over zijn overstap naar de Italiaanse competitie. "Ik ga naar een topcompetitie en blijf in beeld voor het WK.’ 

Lecce, de huidige nummer twintig van de Serie A, heeft tevens een optie tot bedongen op Saïdi. Het contract van de Tunesiër bij Feyenoord loopt echter nog door tot medio 2009.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen