Shew-Atjon langer bij FC Utrecht

31 januari 2006, 15:33

FC Utrecht heeft het contract met verdediger Etienne Shew-Atjon, dat komende zomer zou aflopen, opengebroken en verlengd tot medio 2008. De 31-jarige Rotterdammer debuteerde in 1998 in de hoofdmacht van de Domstedelingen en trainer Foeke Booij wil hem graag bij de selectie houden. "We waren er dan ook snel uit", legt Booij op de website van FC Utrecht.

"Etienne is een ervaren speler en nog erg fit. In een team heb je een gezonde mix van jong en oud nodig en zeker nu enkele oudere spelers zijn vertrokken, is hij belangrijk in de groep geworden. Je kunt Etienne inmiddels rustig één van de cultuurdragers bij FC Utrecht noemen", zegt Booij over zijn 31-jarige vleugelverdediger. 

Hoewel Shew-Atjon dit seizoen vooral genoegen moet nemen met een plaats op de reservebank, weet Booij wat hij aan de Rotterdammer heeft. "Omdat Edson Braafheid het op zijn plek erg goed doet, speelt Etienne niet alles, maar dat wil zeker niet zeggen dat hij altijd de tweede viool moet spelen. En áls we Etienne inzetten, doet hij het gewoon goed, zelfs op voor hem vreemde posities. Kortom, hij voegt echt wat toe aan de groep", aldus Booij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen