FC Barcelona meldt zich bij Zenit voor Arshavin

26 juni 2008, 13:44   Bijgewerkt: 26 juni 2008, 13:52

FC Barcelona gaat een poging wagen om Andrei Arshavin binnen te halen. De Spaanse topclub heeft zich officieel bij FC Zenit St. Petersburg, de club van coach Dick Advocaat, gemeld voor de 27-jarige Russische spelmaker. 

FC Zenit zal het bod volgende week, als Arshavin terugkeert van het EK, in behandeling nemen. Overigens liet de club weten dat FC Barcelona niet de enige ploeg is, die concrete interesse heeft in de talentvolle middenvelder. 

Vorige week liet Arshavin al weten dat hij aanbiedingen binnen had uit Engeland en Duitsland. Daar sloeg zijn hart echter niet van over, meldde hij. "Wat ik echt wil, is voetballen in de Spaanse competitie. Die heb ik als klein jongetje altijd al gevolgd. Helaas heb ik vanuit Spanje nog niets vernomen", stelde hij destijds. 

Arshavin speelt al zijn hele leven voor FC Zenit. Met de club uit Sint Petersburg won hij eerder dit jaar zowel de Russische landstitel als de UEFA Cup. Met Rusland staat hij momenteel in de halve finale van het EK, waarin Spanje de opponent is.

Overigens houdt Zenit-coach Dick Advocaat al rekening met een vertrek van zijn vedette. "Het is niet leuk om je beste spelers kwijt te raken, maar je moet ook realistisch zijn. Ik heb twee jaar met Andrei gewerkt en hij is een zeer talentvolle voetballer. Ik begrijp dat hij in een andere competitie wil spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen