Aanvoerder Van Dijk blijft tot 2012 bij FC Utrecht

27 juni 2008, 13:23   Bijgewerkt: 27 juni 2008, 13:43

Gregoor van Dijk heeft een nieuw contract getekend bij FC Utrecht. De 26-jarige middenvelder ligt nu tot medio 2012 vast bij de club uit de Domstad. "Ik heb het hier prima naar mijn zin en dat geldt ook voor mijn gezin. Dus we blijven hier voorlopig wel", aldus de aanvoerder op de officiële website van zijn club.

"Er is veel waardering vanuit de club, maar ook omgekeerd van mij richting FC Utrecht", motiveert Van Dijk zijn beslissing om zich langer aan de ploeg van coach Van Hanegem te verbinden. "We wilden allebei voor langere tijd verder met elkaar, er was wederzijds een goed gevoel. We waren er dan ook snel uit, na een paar gesprekken hadden we een nieuwe overeenkomst. Ik ben dus niet alleen blij met mijn nieuwe contract, maar ook met de manier waarop dat tot stand is gekomen."

Ook preses Jan Willem van Dop is blij met de nieuwe overeenkomst tussen de club en de middenvelder. "Het is een goede zaak, dat we zo'n vaste waarde in het team, de aanvoerder ook, voor langere tijd hebben kunnen vastleggen. Het behouden van Gregoor past prima bij onze ambities, die toch duidelijk naar boven zijn gericht."

Van Dijk speelt sinds 2006 voor FC Utrecht. Daarvoor was hij speler van Roda JC.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen