Scolari haalt Deco naar Chelsea

30 juni 2008, 21:41   Bijgewerkt: 30 juni 2008, 23:52

Deco zet zijn carrière voort bij Chelsea. De Portugese middenvelder komt over van FC Barcelona, zo meldt de Londense club op haar officiële website. Bij Chelsea wordt de 30-jarige Deco herenigd met Luiz Felipe Scolari, de man met wie hij de laatste jaren al samenwerkte bij de nationale ploeg van Portugal. Met de transfer van de spelmaker zou een bedrag van zo'n tien miljoen euro gemoeid zijn.

"Ik ben er van overtuigd dat ik op het juiste moment bij deze club kom", zegt Deco over zijn overstap naar de verliezend Champions League-finalist. 

"Mijn doel is om de club weer terug te brengen naar de absolute top, nationaal en internationaal. Ik wil de club helpen aan de Champions League-zege waarvan al zo lang gedroomd wordt", aldus de middenvelder, die zelf een zeer goede staat van dienst heeft in de CL. Hij won het toernooi met zowel FC Porto als FC Barcelona.

"Wellicht zal ik even nodig hebben om me aan te passen aan de club en het land, maar ik hoop zo snel mogelijk mijn waarde te bewijzen voor Chelsea", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen