Ook Loval en Van Buuren langer bij FC Utrecht

1 juli 2008, 14:17

Na Lucian Sanmartean hebben ook Loïc Loval en Kees van Buuren een nieuw contract getekend bij FC Utrecht. Loval tekende bij tot medio 2011, terwijl Van Buuren zijn krabbel zette onder een éénjarig contract tot de zomer van 2009.

"We zijn blij dat deze twee spelers voor FC Utrecht hebben bijgetekend", zegt technisch directeur Piet Buter op de website van zijn club. 

Met name Loval, die uitkomt voor de nationale ploeg van Guandeloupe, is volgens Buter een belangrijke speler voor zijn club. "Loïc is sinds zijn komst uitgegroeid tot een van de vaste waarden van het eerste team. Zijn snelheid en dreigende spel maken hem gevaarlijk waardoor hij een moeilijk te verdedigen speler is. Toen hij afgelopen seizoen enkele weken was uitgeschakeld met een jukbeenbreuk, kon je echt merken dat we zijn vurige spel misten. Door hem voor langere tijd vast te leggen, willen we zorgen voor continuïteit op het middenveld en in de aanval."

Van Buuren is volgens Buter vooral een nuttige speler voor de breedte. "Kees weet dat hij geen basisspeler is. Hij heeft zich altijd voorbeeldig geschikt in die rol. Aan zijn instelling op trainingen heeft het nooit gelegen. Als hij er moet staan, dan wil hij er ook staan. Helaas is dat vorig seizoen door blessures niet gelukt. Door hem te contracteren hebben we gezorgd voor een speler van niveau die de nodige ervaring meebrengt om een eventueel wegvallen van Tim Cornelisse op te kunnen vangen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen