Jones noemt enthousiasme over Engelaar 'merkwaardig'

3 juli 2008, 11:22

De mogelijke komst van Orlando Engelaar naar Schalke 04 maakt niet iedereen in Gelsenkirchen even gelukkig. Jermaine Jones, één van de mensen die nu op het middenveld van Schalke speelt, is bijvoorbeeld niet blij. Hij voelt zichzelf ondergewaareerd bij de club van de nieuwe coach Fred Rutten, zegt hij in Bild.

"Ik heb het gevoel, dat de club me niet op waarde schat", moppert de Duitse international. De middenvelder heeft zich vooral geïrriteerd aan uitlatingen van teammanager Andreas Müller, die in Duitse media stelde dat het middenveld van Schalke het afgelopen seizoen ondermaats gepresteerd heeft. Om die reden zou Müller ook Orlando Engelaar naar zijn ploeg willen halen.

"Wat Andreas Müller gezegd heeft, geldt in mijn ogen niet voor Fabian Ernst en mijzelf. Wij hebben, als defensieve mensen op het middenveld, goed gefunctioneerd. Sterker nog, we vormden het beste middenveld van de competitie. Nu komt er een nieuweling (Engelaar, red.), die nu al de hemel in geprezen wordt. Dat is merkwaardig. Als nieuweling moet je je eerst bewijzen. Zelf heb ik ook de eerste paar wedstrijden op de bank gezeten, toen ik naar Schalke 04 kwam", stelt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen